Cançó d'Amor i de Guerra al Palau de la Música Catalana

Divendres passat vam tenir el plaer i l'honor de poder cantar, juntament amb d'altres corals, al Palau de la Música Catalana de Barcelona, interpretant la sarsuela Cançó d'Amor i de Guerra, obra del compositor valencià Rafael Martínez Valls i amb lletra de Lluís Capdevila i Víctor Mora. Aquesta va ser la primera interpretació de les dues que s'han previst, la segona tindrà lloc el proper diumenge dia 19 de febrer a dos quarts de set de la tarda.

A dalt de l'escenari ens vam reunir sota la batuta de la directora Gabriela Zabala, a més del nostre cor, la Coral Americantus de la Garriga, també dirigida per Gabriela Zabala; la Coral Santa Eulàlia de Santa Eulàlia de Ronçana, dirigida, també, per Ariel Seras, com nosaltres; la Coral la Igualtat de Gavà; el Cor de la Vall de Lliçà de Vall i la Polifònica de Blanes, dirigits tots ells per Joan Casas. L'orquestra Da Capo i els solistes Marga Cloquell (Francina, soprano), Carlos Cremades (Eloi, tenor), Xavier Aguilar (Avi Castellet, baríton), Ayelén Seras (Caterineta, soprano), Félix Merino (Baldiret, tenor) i els narradors Àngels Bassas i Lolo Herrero completen el cartell.

A platea, el primer pis i el segon pis s'hi va aplegar un nombrós públic, entre el qual hi havia els nostres acompanyants que no volien perdre's un esdeveniment d'aquesta magnitud per a una entitat de Bigues i Riells, i també el senyor alcalde, Joan Galiano, i la regidora de cultura, Silvia Rovira. També se'n va fer ressò la premsa escrita comarcal (el 9 Nou) i Canal SET, la televisió de Santa Eulàlia de Ronçana (notícia en el video següent entre els minuts 13:31 i 20:41).


Amb la interpretació d'El Cant de la Senyera, himne de l'Orfeó Català, propietari del Palau de la Música, va finalitzar un concert del que ens sentim molt orgullosos no només pel que suposava per nosaltres a nivell personal i de coral sinó també pel resultat obtingut a nivell artístic en un escenari exigent i amb solera com aquest.

Ara només resta esperar, com diu en Pep Margenat, president de la Coral Santa Eulàlia a la notícia de Canal SET, que poguem "amortitzar" l'obra, ja que les setmanes prèvies a l'estrena han estat molt intenses en quan a quantitat i intensitat dels assajos.

Us deixem un tastet del que va ser la representació, en un vídeo publicat per Bohemia's, una de les productores del concert.



Comentaris

Entrades populars